WEDSTRIJD MICKEY 90 MOUSE PARTY

>>> LIJST VAN DE WINNAARS VOOR DE WEDSTRIJD MICKEY 90 MOUSE PARTY

Dankzij Panini krijg je de kans een familieverblijf of dagtickets te winnen om onvergetelijke momenten in Disneyland Paris te beleven!

•    2 verblijven van 2 overnachtingen/3 dagen voor 4 personen in Disney’s Sequoia Lodge inclusief maaltijden en de ingangen aan de twee Disneyparken ®.  Transport niet inbegrepen.

•    2 verblijven van 1 overnachting/2 dagen voor 4 personen in Disney’s Newport Bay Club inclusief maaltijden en de ingangen aan de twee Disneyparken ®. Transport niet inbegrepen.

•    50 dagtickets voor de twee Disneyparken ®


HOE KAN JE DEELNEMEN?

Om geldig aan de wedstrijd deel te nemen moet je:

1.    Print en vul volledig en leesbaar het deelnameformulier in voor de wedstrijd "MICKEY 90 MOUSE PARTY" door op de onderstaande link te klikken:
FORMULIER

2.    Er moeten vijftien (15) lege PANINI-zakjes bijvoegd worden gelinkd met het album ‘Mickey Mouse – Sticker Story’

3.    Alles moet per post doorgestuurd worden naar dit adres:
PANINI BELGIQUE SA, Avenue de l’Artisanat 5, 1420 Braine-l’Alleud met de vermelding « CONCOURS MICKEY 90 MOUSE PARTY »

4.    De zending correct frankeren.


De deelnamedocumenten dienen uiterlijk op 31 januari 2019 om middernacht verstuurd te zijn, deze dag inbegrepen, het poststempel geldt als bewijs. De zendingen na deze datum worden niet meer aanvaard. De lijst  van de vierenvijftig (54) winnaars zal vanaf 12 februari 2019 gepubliceerd worden op de website paninibelgium.com. De terugzending van het deelnameformulier aan de wedstrijd ‘MICKEY 90 MOUSE PARTY’ geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van het wedstrijdreglement gepubliceerd hieronder:
VOLLEDIGE REGLEMENT