Bestelwijze


Onze Klantendienst staat voor je klaar om je vragen over de Panini-producten te beantwoorden. Voordat je ons contacteert, kijk je best even na of je de antwoorden op je vragen niet op deze pagina vindt.

Wie kan producten kopen op deze website?

Deze service is bedoeld voor klanten, die producten kopen voor persoonlijk gebruik en een afleveradres in België en Luxemburg hebben.

Hoe kan ik bestellen en betalen?

Via Internet
Bezorging van ontbrekende stickers, besteld via internet (PayPal of creditcard). Klik hier om te bestellen.

Afhankelijk van het gekozen type bezorging : expresdienst of standaard bezorging.

Betaald via PayPal of creditcard met bezorging door expresdienst: binnen 7 dagen vanaf de besteldatum.

Betaald via PayPal of creditcard met standaard postbezorging : binnen 15 dagen vanaf de besteldatum.

De prijs per prentje bedraagt 0,20 € (+3,00€ verzendingskosten). Dit tarief geldt 12 maanden vanaf de verschijningsdatum van het album.

Voor meer informatie : ga naar de website www.paninibelgium.com, klik op « Online Winkel », « Ontbrekende stickers » en volg de instructies.

Hoeveel kosten de ontbrekende prentjes van een album?

Bereken het bedrag dat u moet storten door de eenheidsprijs van 0,20 € (voor prentjes van de lopende verzamelingen) te vermenigvuldigen met het aantal ontbrekende prentjes en er de verzendkosten (3€) bij te tellen.

Hoe kan ik ontbrekende prentjes bestellen als ik niet in België woon?

Denk eraan dat alleen klanten die in België en Luxemburg wonen via de website www.paninibelgium.com kunnen bestellen.

Als u prentjes wil bestellen voor een verzameling die niet in uw land (maar wel in België) is verschenen, klik op « Contact » en volg de aanwijzigingen

In alle andere gevallen verwijzen we u naar de Panini-website van uw land.

Voor alle andere vragen of inlichtingen:
klik op « Contact » en volg de aanwijzigingen.

Hoe houd ik de leverstatus van mijn bestelling in de gaten?

U kunt de leverstatus van uw bestelling in de gaten houden met behulp van het trackingnummer van de expresdienst. Wanneer uw pakket wordt verzonden, sturen wij u een e-mail met daarin een koppeling waarmee u uw bestelling in de gaten kunt houden. U kunt het nummer ook bekijken in uw bestelgeschiedenis.

Verzenden naar verschillende adressen

U kunt uw bestelling splitsen in verschillende delen en elk deel verzenden naar een ander adres.  Het type levering kan voor elk adres verschillen en ook worden de kosten per verzendadres berekend.

Verlanglijstje

Gebruikers kunnen producten op hun verlanglijstje zetten en opslaan als favorieten.  Ook kunnen gebruikers hun verlanglijstje delen per e-mail, waarbij ze een reeks e-mailadressen kunnen invullen en een bericht kunnen toevoegen.