Business-to-Business

Wat wij samen kunnen doen

Panini is de wereldleider op het gebied van verzamelplaatjes en cards in de wereld en richt zich op de productie van kwalitatief goede producten gebaseerd op een wijde range van entertainmentproducten onder licensie en sportrechten.

 

De sleutel tot het succes van het Panini Merk is de introductie van stickers als een krachtige promotietool dankzij de mogelijkheden van Panini om dde producten aan te passen aan de behoeften van partners in branches zoals voeding, dranken, speelgoed, textiel en mode, pompstations, communicatie en media. 

Premies en promoties 

Zowel in-pack als on-pack, als spaarsysteem of coupons zijn de Panini Premies een gegarandeerd succes. 

Maatwerk

Wij kunnen uw logo printen op onze albums en zakjes en exclusief ontworpen stickers- en cardsseries samenstellen, of één van onze bestaande verzamelingen herdrukken voor uw persoonlijk promotioneel gebruik, of een promotieartikel van uw product samen met onze verzamelingen in bij verkoop op de markt beschikbaar stellen. In de albums is ruimte voor promotionele inserts zoals posters. 

Advertentie 

De Panini produkten zijn sterk in ondersteunende communicatie. Ze zijn in alle winkels met een tijdschriftenvak van het land aanwezig alsmede in veel supermarkten en kiosken waar ze gedurende enkele maanden te koop zijn voor verzamelaars van alle leeftijden. 

 

Op de voor en achterkaft van de albums is ruimte gereserveerd voor advertenties; 

Voor verdere inlichtingen, aarzel niet en neem contact op met:

Tel. + 32 02 386 42 50

Fax. + 32 02 384 13 47

Editions Panini Belgique S.A.

Service Marketing 

Avenue de l'Artisanat 5 

1420 Braine-L'Alleud 

My Panini™ B2B 

My Panini™ B2B biedt de mogelijkheid op maat gemaakte producten te ontwerpen en exclusieve promotionele projecten op te zetten. Deze applicatie is vooral bedoeld voor bedrijven die stickers - al dan niet met albums- willen gebruiken als marketinghulpmiddelen tijdens conferenties, evenementen en bijeenkomsten. 

Klik hier voor meer informatie.